en holistisk livsstilsblog

Yoga Coaching Workshop: Intentions from the Heart

The way is not in the sky. The way is in the heart.
Buddha

 

Denne hjerteåbnende Yoga Coaching Workshop er for dig, der drømmer stort. Dig, der dagdrømmer. Intentions from the Heart. Med vores unikke ekspertiser inden for henholdsvis yoga og coaching vil du blive klogere på dig selv og dine drømme. Når du manifesterer dine drømme fra hjertet, vil du øjeblikkeligt mærke varme fra dit indre lys. Du har kun ét liv!

 

Vi, Cathrine Koefoed og jeg, vil gerne invitere dig til premiere på vores Yoga Coaching Workshop, der er målrettet kvinder i alle aldre. Workshoppen foregår lørdag d. 7. oktober 2017 kl. 10-13:00 i København – køb din billet her.

 

Program

10:00 – Velkomst

10:15 – Yin Yang Yoga med Cathrine Koefoed

11:45 – Coaching med Ida Blom – og sunde forfriskninger

12:45 – Afrunding

 

Yin Yang Yoga

Cathrine Koefoed vil guide dig gennem en række klassiske Yang yogastillinger i et meditativ flow efterfulgt af hjerteåbnende Yin yogastillinger. Vi har særligt fokus på the Heart Meridian. Intentions from the Heart. Det vil være blide yogastillinger, der smidiggør kroppens bindevæv og stimulerer meridianbanerne, fordøjelsen samt øger gennemstrømning af energi. Du vil efterfølgende blive guidet ind i yogaterapeutisk Yoga Nidra, der er en stilleliggende praksis. Det er videnskabeligt bevist neuropsykologisk, at Yoga Nidra kan virke transformerende på dit tankesæt. Alle kan deltage. Vi har yogamåtte og yogaudstyr klar til dig.

 

Coaching

Jeg vil guide os gennem hjerteåbnende coaching i en tryg rundkreds. Vi har særligt fokus på drømme. Intentions from the Heart. Her vil dine inderste drømme stå lige så klart for dig som stjernerne på himmel. Med sunde forfriskninger, en notesbog og personlige fortællinger vil du blive guidet dybere ind i dine drømme. Hvad er dine forhindringer? Og hvilke handlinger (eller ikke-handlinger), skal du tage for at skabe det liv, du drømmer om? Cathrine og jeg vil dele vores personlige drømme og vejen dertil. Ingen svar er forkerte – men der er kun nogle få svar, der er rigtige for dig. Vi har sunde snacks og notesbog til klar dig.

 

Om Cathrine

Cathrine Koefoed er Certificeret Hatha, Vinyasa og Yin Yogalærer, livsstilsblogger og snart færdiguddannet Cand.merc.(psyk.). Siden 2013 har Cathrine undervist samt blogget på Cathrineyoga.dk, der inspirerer over 50.000+ månedlige læsere. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med yogalæreruddannelser og -inspiration fra Danmark, Indien, Myanmar, Singapore samt New York har Cathrine sammensat et hjerteåbnende yogaprogram. Du vil desuden få jordnære værktøjer, der kan sætte endnu flere farver på dit liv.

 

Cathrine drømmer om at tage det endelige spring som selvstændig erhvervsdrivende.

 

I dag underviser Cathrine ugentlige yogaklasser i Yogacentralen samt afholder løbende Yoga Workshops og eksotiske Yoga retreats.

www.cathrineyoga.dk

 

Om mig

Jeg er Certificeret Coach v/Manning Inspire, forfatter, foredragsholder samt Teamleder på Camp True North. Siden 2013 har jeg inspireret og motiveret andre til at leve et mere holistisk liv gennem coaching og blogging på Idablom.dk. Som Teamleder På Camp True North har jeg bl.a. støttet og motiveret unge til at finde ud af, hvem de er, og hvad de drømmer om.

 

Jeg drømmer om at lære mere om den holistisk livsstil, have gode og nærende relationer og grine højt (!) hver dag.

 

I dag tilbyder jeg coachingsessioner til dig (link kommer snarest), der ønsker at blive klogere på dig selv og dine drømme. Hvad er dine forhindringer? Og hvilke handlinger (eller ikke-handlinger), skal du tage for at skabe det liv, du drømmer om?

www.idablom.dk  

 

Vi glæder os til at se dig

Har du nogle spørgsmål til workshoppen, så stil dem endelig i kommentarfeltet.

Hvis du vil sikre dig din plads, så kan du bestille den lige her.2 thoughts on “Yoga Coaching Workshop: Intentions from the Heart”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *