en holistisk livsstilsblog

Holistisk interview: Carolina Ellie

Jeg fandt Carolinas Instagram, da min veninde Camilla anbefalede mig at tjekke hende ud. Hurtigst fandt jeg ud af, at jeg er vild med Carolinas holistiske tilgang til sine klienter. Som der står på hendes hjemmeside:

“Jeg finder årsagen bag symptomerne, så du kan skabe den krop og det liv – du drømmer om.”
Det er netop det, holisme handler om – at skabe et liv og en krop (og et sind), der gør dig lykkelig helt ind til knoglerne. Måske ikke hele tiden, men meget af tiden.
Nu vil jeg give ordet til Carolina.

Hvem er du, og hvad laver du?

Jeg hedder Carolina Ellie, er 28 år, og bor i indre København med min kæreste.

Til daglig arbejder jeg som sundhedsterapeut, hvor jeg finder årsagen til mine klienters symptomer, i stedet for at symptombehandle, og hjælper dem til at skabe den krop og det liv, de drømmer om. Det er verdens fedeste job!

 

Hvad betyder en holistisk livsstil for dig?

Det betyder, at jeg tager mig af hele pakken. Vi mennesker består både af krop, sind og sjæl, og de skal alle sammen passes og plejes, for at vi har det godt. Det betyder også, at jeg er færdig med hurtige løsninger, og vil langt hellere finde årsagen, hvis noget er ’off’. Det har jeg fundet ud af er langt mere effektivt på den lange bane, fordi du løser problemerne når de opstår, i stedet for at ’sminke’ dem væk.

 

Dit bedste holistiske sundhedstips?

Åh, jeg har to. Det ene: Spis flere grøntsager! Jeg mener det. Uanset, om du er palæo, veganer, eller bare spiser almindelig dansk mad – få flere grøntsager ind i din kost. Vi får ALT for få grøntsager i vores hverdag, og det er simpelthen så ærgerligt. Det spidskål dér – det er sgu superfood! Glem alt om dyrt pulver fra helseren. De gode gamle grøntsager, DE er sgu vilde.

Nummer to: Ryd op i din kalender. De propfyldte kalendre går igen hos alle mine klienter. Vi vil så gerne det hele – være søde kærester, gode veninder, lave karriere, drikke 3 liter vand om dagen, se godt ud, svare på alle sms’er og bage kage til fødselsdagen, og gøre det hele på en helt afslappet og zen-agtig måde. Hør her: Det kan ikke lade sig gøre! Sortér alt fra der ikke nærer dig – og tag dig en slapper på sofaen med bukserne knappet op. Det er langt sundere.

 

Dit bedste holistiske skønhedstips?

Keep it clean. Du får allermest for pengene og allermest luksus ud af at købe de rene råvarer, fx olier og ler. Og vigtigst af alt, så kommer skønhed indefra. Når du passer på dig selv og holder af dig selv, griner og slapper af, så er du så vanvittigt smuk! Du kan købe nok så meget makeup, men har du det ad helvede til, så skinner det alligevel igennem. Kvinder er guddommelige, og når de ved det, er de uovervindelige og lige så tiltrækkende som fluer på et fluepapir.

 

Dit bedste holistiske bæredygtige tip?

Drop kødet. Bare 1 kilo oksekød kræver 100.000 liter vand at producere – det svarer til at tage et bad hver evig eneste dag i et helt år! Det er fuldstændig vanvittigt at tænke på. Desuden er forarbejdet kød kategoriseret som et kræftfremkaldende gruppe-1 produkt af WHO, så sundhedsmæssigt giver det heller ingen mening. Vi burde have forbudt det for længst.

 

Dit bedste selvkærlighedstips?

At droppe flinkeskolen. ”Nej” er et af de mest selvkærlige ord – at være i stand til at vælge noget fra, for at vælge sig selv til. Det er ægte kærlighed.

 

Hvad er din morgen- eller aftenrutine?

Morgenrutine: At putte med min kæreste og min hund oppe i sengen (det er jo så hyggeligt) inden morgenens luftetur. Derefter en stor greenie, og en økokaffe eller matcha. Jeg elsker min morgenmad!

 

Hvad drømmer du om lige nu?

Verdensfred, flere mandlige pædagoger og at blive færdig med min uddannelse i biologisk medicin. Jeg har så travlt med min business, at det er røget lidt i baggrunden, men jeg er SÅ klar til at komme op på hesten igen.

 

Hvad er et skridt, du kan tage, som vil bringe dig tættere på din drøm?

At få struktureret min læsning og at visualisere målet. Mht. Verdensfreden, så tager jeg selv action i stedet for at forvente at andre gør det. Filosofien omkring ’ahimsa’ (ikke-vold) betyder meget for mig. Dvs. at jeg agerer kærligt overfor kloden, mig selv, andre mennesker og dyr.

 

Hvilken bog har haft en stor indflydelse på dig?

Crazy Sexy Diet af Kris Carr – som ikke er en diætbog, selvom navnet kunne tyde på det. Jeg har læst den utallige gange, og den åbnede for første gang mine øjne for plantebaseret kost og holistisk livsstil, og hvilke mirakler det kunne udrette. Hendes approach til mad, livsstil og mænd er lige mig, og derefter var det slut med bad boys 😉

 

Hvad er en sætning, du husker på, når livet er svært?

”Universet er venligtsindet”.
Jeg siger det til mig selv hver dag – du får nemlig, hvad du tror på. Det er som en evig lykkeamulet.

 

Hvad er tre ting, du er taknemmelig for lige nu?

Glasneglefil

Brownies

At sove længe


Tak til Carolina for at dele sin viden! Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad hun kan, kan du følge hende på Instagram, Youtube og hendes blog.

Hvem skal jeg interviewe næste gang?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *