en holistisk livsstilsblog

Holistisk interview: Camilla Tromborg

Camilla er livsstil blogger og kanditatstuderende på CBS. Jeg faldt over hendes blog i december og tænkte: “Hun er interessant! Hende må jeg møde.” Og så sendte jeg en besked til hende, og vi mødtes til kaffe. Nu er vi gode veninder, og jeg ELSKER at snakke med Camilla. Hun er så inspirerende, og hun sender mig tit links til bæredygtige, sunde og holistiske tips, haha!

 

Nu vil jeg give ordet til Camilla, der fortæller lidt om sin holistiske livsstil.


Hvem er du, og hvad laver du?

Jeg hedder Camilla, er 23 år gammel og studerer pt. På CBS, hvor jeg netop har færdiggjort min bachelor uddannelse og skal til at påbegynde min kandidat i Intercultural Marketing. Men udover dette så har jeg en enormt stor passion for sundhed og bæredygtighed. Jeg håber at jeg kan bruge mine markedsføringsevner fra business-school’en til at markedsføre sundhed og bæredygtighed endnu mere!

 

Hvad betyder en holistisk livsstil for dig?

Det betyder at det hele går op i en højere enhed. At jeg lever primært sundt, men at jeg samtidig giver mig selv lov til at spise kage eller drikke en god kop kaffe latte. At jeg træner, men at jeg også kan dovne max på sofaen. Jeg har før i tiden haft nogle perioder hvor jeg troede at det var enten-eller, og ser jeg tilbage på det nu, kan jeg godt se at jeg var alt for striks i forhold til hvordan jeg havde det rent mentalt. En holistisk livsstil betyder nemlig ikke kun at være sund rent fysisk i forhold til hvad man spiser og om hvor meget yoga eller meditation man dyrker, men også om hvordan ens tanker er. Så det handler om at lytte til sig selv, og ikke tvinge sig selv til noget man kan mærke er forkert – man skal lytte til sin krop.

En holistisk livsstil betyder også at jeg har det godt med de valg jeg træffer i alle aspekter af livet – dermed prøver jeg også at tage så bæredygtige valg som muligt, da jeg ved at det gavner både mig og kloden.

 

Dit bedste holistiske sundhedstips?

Lyt til din krop og mærk efter – den ved som regel hvad der er bedst for dig.

 

Dit bedste holistiske skønhedstips?

Jeg er efterhånden kommet frem til, at ”less is more”. Brug hellere færre produkter, og så naturlige som muligt, det har din krop og din hud aller bedst af. Og, drik masser af vand og spis godt med grøntsager!

 

Dit bedste holistiske bæredygtige tip?

Drop kødet. Kødproduktionen er en af de mest forurenende i verden, og det er ikke kun meget sundere for dig at droppe det, men også meget bedre for planeten.

 

Dit bedste selvkærlighedstips?

Sørg altid for at have tid til dig selv i løbet af dagen. Slap af og gør mindst én ting som gør dig glad hver dag. Om det så er at meditere, drikke en god kop te, rense huden eller læse en god ting. Sæt tid af til dig selv – og, tænk positive og rare tanker om dig selv.

 

Hvad er din morgen- eller aftenrutine?

Min aften-rutine svinger lidt, men typisk består den mere af ren hygge tid sammen med min kæreste. Hvorimod min morgen er den tid på dagen hvor jeg altid har min ’mig-tid’. Den består af at jeg skriver en side ned i en notesbog med ting jeg er taknemmelige for, jeg drikker en masse vand, gerne også en kop grøn te, spiser noget lækkert morgenmad og har en stille tid hvor jeg enten læser lidt inspirerende, ser en inspirerende video eller hører et podcast. Jeg vil til enhver tid prioritere at have god tid om morgnen til lige at tage det hele med ro og starte dagen på en god måde, end at stå sent op og have alt for travlt – for de morgener, er typisk sådanne som gør at resten af dagen ikke bliver synderligt god.

 

Hvad drømmer du om lige nu?

Mange ting! Rent materielt drømmer jeg om en altan til min kæreste og min lejlighed. Men, udover det drømmer jeg i fremtiden om at kunne være med til at inspirere andre mennesker til at leve et sundere liv, et gladere liv og et mere bæredygtigt liv. Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere og motivere andre.

 

Hvad er et skridt, du kan tage, som vil bringe dig tættere på din drøm?

Første drøm – få bud på en altan, og snakke med vores bankdame 😉 Hihi. Ellers er det bare at lære mere, og huske altid at dele ud! Dele ud af de ting jeg lærer, for hvis jeg ikke deler, er der jo ingen andre der vil finde ud af de selv samme ting som jeg har lært.

 

Hvilken bog har haft en stor indflydelse på dig?

The Secret af Rhonda Byrne. Det er nok denne bog som har ændret mit liv mest. Før jeg læste den troede jeg mest på at vi var i en bås i livet og bare måtte følge livets vej. I dag tror jeg fuldt ud på at vi kan hvad vi vil, og at vi kan få hvad vi vil – hvis altså at vi vil det nok. Jeg er blevet stor tilhænger af “the law of attraction”, og prøver at manifestere de ting jeg ønsker i livet. Det gør livet til en leg, og min tilværelse er langt mere magisk med det tankesæt!

 

Hvad er en sætning, du husker på, når livet er svært?

Happiness can be found even in the darkest of times if only one remembers to turn on the light” – Albus Dumbledore, Harry Potter bøgerne. Ja, jeg har altid været Harry Potter fan og jeg kunne vælge mange J.K. Rowling citater til at besvare dette spørgsmål med. Men dette er nu engang mit yndlings citat. Der er altid lys et eller andet sted i mørket – og, nogle gange at opleve mørket, gør at vi er endnu lykkeligere når vi så finder lyset. Det synes jeg er fantastisk, og værd at huske på i enhver svær situation.

 

Hvad er tre ting, du er taknemmelig for lige nu?

Lige nu er jeg i Budapest med min mor, og jeg er enormt taknemmelig for at være i dette smukke land. Jeg er taknemmelig for min fantastiske mor, og så er jeg taknemmelig for at kunne kalde dig, Ida, en af mine rigtig gode veninder! TAK!


Tak til Camilla for at svare på spørgsmålene!

 

Kunne du bruge nogle af Camillas råd?

 

Hvis du vil vide mere, kan du følge hende på Instagram, Youtube og hendes blog.4 thoughts on “Holistisk interview: Camilla Tromborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *