Holistisk interview: Stifterne af Miild


Jeg har længe fulgt pigerne bag makeup-mærket Miild, og jeg var så heldig at møde dem på Tisvilde Yogafestival i år. De lagde en virkelig smuk og naturlig brudemakeup på mig – jeg skal jo giftes med jordens dejligste mand næste år 😉

Man kan virkelig mærke, at de brænder for Miild og for at udbrede deres viden om ren makeup uden en masse crap i. Hvis jeg nogensinde kommer til at gå med meget makeup, er det i hvert fald Miild, jeg vil sværge til! Glæææææder mig til at de laver en mascara, da det er det eneste, jeg går med til hverdag.

 

Nu vil jeg give ordet til Tine (øverst på billedet) og Tanja.


Hvem er du, og hvad laver du?

Vi hedder Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen og er stiftere af makeup-mærket Miild A/S.

Vi lider begge af allergi, og har derfor begge en stor interesse i renhed. Vi har begge savnet gennemsigtighed og tryghed indenfor makeup branchen og har derfor udviklet Miild, som er verdens første makeup mærke certificeret af Svanemærket, AllergyCertified og ECOCERT COSMOS.

 

Hvad betyder en holistisk livsstil for jer?

For os hænger en holistisk livsstiv sammen med vores lille baby – Miild.

En holistisk livsstil for os betyder at se på alt i en helhed. Vide at alt hænger sammen. Så når vi får allergi, så handler det ikke kun om en allergisk reaktion, men eksempelvis også en følelse i kroppen. At være holistisk vil for os vil sige at se på mennesket som helhed og i den sammenhæng, handler det også for os om at tage ansvar. Et ansvar vi har taget med Miild. Vi vil gerne gå forrest som forbillede for at have lavet et holistisk makeup mærke.

 

Jeres bedste holistiske sundhedstips?

Det bedste sundhedstip er at være i balance med sig selv. Både fysisk, mentalt og socialt på en bæredygtig og kærlig måde. Det er en spændende rejse, og man kan få hjælp til dette mange steder. Både med meditation, guide til kost, kinesiolog, og mange andre alternative behandlinger. Hvis du forestiller dig tre søjler, der hver især har navne. Et for kærlighed og visdom, to for styrke og vilje og tre for intelligens. Hvis du er i midten af disse tre søjler, vil du altid være i balance. Det er en god måde at visualisere det på.

 

Jeres bedste holistiske skønhedstips?

Det er vigtigt at tage stilling til de produkter, du kommer på din hud. 60% af det vi putter på vores hud optages af vores krop. Vi bruger derfor ingen parfume. Vi tænker også over, hvilke konserveringsmidler der er brugt i de produkter, vi bruger. Her køber vi tit certificeret produkter. Vi bruger meget Svanemærket og AllergyCertified at navigere ud fra og hvis ECOCERT COSMOS er på, er det kun en bonus, for så ved vi, der er en vis procentdel, der er økologisk. Det er en dejlig nem måde at navigere rundt i denne jungle.

 

Jeres bedste holistiske bæredygtige tip?

Vores bedste bæredygtige tip fra os er at tænke dig om. Sluk for vandet, når du kan, sluk lyset, når det ikke nødvendigt at have det tændt. Spis mindre kød og vær altid kritisk overfor store cooperate firmaer.

 

Jeres bedste selvkærlighedstips?

Tage tiden til at passe på os selv og hinanden. Hvis vi ikke har noget at give af, kan vi ikke være der for andre. Så start altid med dig selv.

 

Hvad er jeres morgen- eller aftenrutine?

Vi har meget de samme rutiner.

Morgenrutinen er bedst, når dagen startes med yoga. Derefter et kort bad, min serum, mine olier og så Miild makeup. Derefter min fiskeolie og en let morgenmad, så jeg er klar til dagens op- og nedture.

Aftenrutinen består af alle mine vitaminer og min NDS drik (multivitamin- og mineraldrik). Afrens af makeup, en lille massage til ansigtet eller dermaroller. Derefter øjencreme, serum og olier. Ofte laver jeg lidt nakkeøvelser som er afspændende og så i seng.

 

Hvad drømmer I om lige nu?

Lige nu drømmer og glæder vi os til at alle Miilds produkter kommer på hylderne. Vi glæder os til at dele dem alle sammen med kunderne, fortælle om dem og få god feedback. Det bliver en kæmpe drøm, der går i opfyldelse.

 

Hvad er et skridt, I kan tage, som vil bringe jer tættere på jeres drøm?

Tålmodighed 🙂 Det er en dyd for os, når vi bare gerne vil have det hele ud nu.

 

Hvilken bog har haft en stor indflydelse på jer?

Vi har begge læst Intelligente Celler af Bruce Lipton og The Secret af Rhonda Bynes. De er begge meget inspirerende. Både at læse om mennesket, men også hvad vi selv kan gøre for at realisere vores drømme.

 

Hvad er en sætning, I husker på, når livet er svært?

Vi siger tit til hinanden “det hele skal nok gå” 🙂

 

Hvad er tre ting, du er taknemmelig for lige nu?

Al den kærlighed vi får lige nu for Miilds produkter. Det giver simpelthen så meget varme.

Venner og familie – de er der bare for os, og de tror på os.

Forbrugerne – alle dem som har ventet og stadigvæk gør 🙂


Tusind tak til Tanja og Tine fra Miild.

 

Følg dem via Instagram og få fingrene i deres (lækre!) produkter her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *