Holistisk interview: Linn Tornholm

Jeg mødte Linn, da jeg skrev til Projekt S, at jeg gerne vil være frivillig hos dem.

Projekt S står for selvtillid, selvværd, styrke og sundhed. Det er et selvudviklingsprogram for piger i alderen 10-16 år, hvor de mødes en gang om ugen og bliver undervist i to timer – en time i mental sundhed og en time i fysisk sundhed.

Det er SÅ fedt at være en del af Projekt S, og jeg elsker stemningen, der er.

Linn (og hendes partner Vicky) er SÅ søde, inspirerende og sjove. Jeg ELSKER, når vi har “frivillig-hygge” – der bliver altid fortalt sjove norske misforståelser (Linn er fra Norge) og inspirerende øjeblikke fra undervisningen.

Nu vil jeg give ordet til Linn, der fortæller om sin holistiske livsstil.


Hvem er du, og hvad laver du?

Mit navn er Linn Tornholm. Jeg er 25 år, fra Norge og har diagnoseret mig selv med dysfunktionel rejselyst. Derudover, er jeg stifter af Projekt S, som er et selvudviklingsforløb for unge piger i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. Min store passion er at hjælpe unge mennesker med at opbygge et positivt selvbillede. Jeg har selv brugt altfor mange år på at være ked af hvad jeg så i spejlet, og generelt være den hårde dommer mod mig selv. Det ønsker jeg at andre unge piger skal være fri for.

 

Hvad betyder en holistisk livsstil for dig?

For mig betyder en holistisk livsstil, at man nyder livet, mens det går. Det betyder at man passer på sig selv og sin krop, trækker vejret dybt ned i maven, griner, afsætter tid til sine nærme relationer, samt giver plads til velvære, reflektion og udvikling.

 

Dit bedste holistiske sundhedstips?

At tænke positive tanker! En positiv indstilling er med til at skabe en øget livskvalitet og mere overskud. Med simple teknikker, kan man ændre sit tankemønster til et positivt tankemønster. Det er jeg selv bevis på, og det har været livsændrende for mig. Fokuser på alt det der allerede fungerer i dit liv, og alt du er taknemmelig for.

 

Dit bedste holistiske skønhedstips?

At øve sig i at hvile i sig selv. Jeg kan ikke komme i tanke om noget mere attraktivt end en kvinde (eller mand, forøvrigt) der hviler i sig selv og sin krop. De sociale medier har bestemt ikke gjort det nemmere at hvile i sig selv, så husk at læg mobilen væk, og sammenlign kun dig selv med din egen fortid.

 

Dit bedste holistiske bæredygtige tip?

Begrebet bæredygtig kan tolkes på mange måder, og mit bedste bæredygtige tip vil være at tage små skridt af gangen. Det mener jeg er nøglen, når man skal skabe en ny, sund vane ift. kost, motion eller på et mentalt plan. Ved at tage små skridt, som man kan blive ved med, skaber man en adfærdsmæssig bæredygtighed.

 

Dit bedste selvkærlighedstips?

Selvkærlighed og selvværd går hånd i hånd, så for mig handler det igen om at lære at elske og acceptere sig selv, samt tænke positive tanker om sig selv.

 

Hvad er din morgen- eller aftenrutine?

Mine eneste morgen- eller aftenrutine er at afsætte tid til reflektion. Jeg er en pige, der har meget brug for alenetid. Det er nemlig sådan jeg tanker op. Jeg skriver ofte mine tanker ned og mediterer.

 

Hvad drømmer du om lige nu?

Jeg drømmer om at udvide Projekt S, så jeg og min samarbejdspartner, Vicky Kornblit, kan nå ud til endnu flere børn og unge med vores budskab.

Vores vision er: Alle har ret til et godt selvværd.

 

Hvad er et skridt, du kan tage, som vil bringe dig tættere på din drøm?

Vores næste skridt er at deltage i Reach For Change’s Accelerator program, hvor vi vil arbejde intensivt med, hvordan vi kan nå bredere ud.

 

Hvilken bog har haft en stor indflydelse på dig?

The Big Leap af Gay Hendricks. Den har gjort, at jeg har blevet mere bevidst om mine handlingsmønstre – og bedre til at opdage, når jeg er ved at spænde ben for mig selv.

 

Hvad er en sætning, du husker på, når livet er svært?

Citatet af Steve Jobs:

“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever.”

 

Hvad er tre ting, du er taknemmelig for lige nu?

1. At kunne stå op hver eneste morgen, og glæde sig til at arbejde. Projekt S har gjort at jeg udlever min drøm hver eneste dag, og det er jeg enormt taknemmelig for.

2. At jeg er frisk og rask, og at min krop fungerer som den skal. Det vil jeg ikke tage forgivet. Holistisk sundhed handler om at være glad og taknemmelig, når der er fravær af sygdom – og det er jeg bestemt!

3. At jeg er forelsket! Det er den dejligste og skønneste følelse i verden!


Tusind tak fordi du ville være med Linn!

 

Følg Linn på Instagram og find Projekt S på deres hjemmeside, Facebook-side og Instagram.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *