Holistisk interview: Kathrine Laursen

 

Kathrine er coach og uddannet fra samme sted som jeg, Manning Inspire. Jeg har langt tid fulgt hende via de sociale medier og er meget inspireret af, at hun sprang ud i livet som selvstændig coach.

Jeg blev især fanget af hende, da jeg læste dette blogindlæg. Selvom jeg ikke har mistet en forældre, gav det mig en klump i halsen. For lever jeg virkelig det liv, jeg vil? Hvis jeg døde i morgen, ville jeg så være tilfreds? Det satte en masse tanker i gang.

I dag kan du læse om hende holistiske livsstil, og hvordan hun har valgt at leve sit liv.


Hvem er du, og hvad laver du?

Kort sagt er jeg en pige sidst i 20’erne, der brænder for at gøre mere af det, jeg virkelig har lyst til, fremfor det jeg ‘skal’ og ‘bør’. Jeg udlever det som selvstændig performance og businesscoach, mentor og underviser. Og nu har jeg for en stund slået mig ned i Thailand, hvorfra jeg driver min forretning og nyder livet.

 

Hvad betyder en holistisk livsstil for dig?

For mig betyder det at holde fokus på både det fysiske, verbale og mentale. Det er altså vigtigt for mig at leve sundt, at kommunikere positivt og tage hånd om mine tanker og følelser. Jeg må have det hele med for at have det godt.

 

Dit bedste holistiske sundhedstips?

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er efter min mening at undgå ekstremer. Find en balance (både i forhold til arbejde, sundhed, socialt osv.) og sørg for at være fleksibel. Du må kunne indrette dig efter omstændighederne og opbygge rutiner, der får dig i mål og som samtidig giver dig en følelse af overskud.

 

Dit bedste holistiske skønhedstips?

Jeg synes faktisk noget af det smukkeste er mennesker, der tror på sig selv og lever et liv, der er rigtigt for dem. Det gør bare noget smukt ved mennesker; de stråler nærmest!

 

Dit bedste holistiske bæredygtige tip?

Det allermest bæredygtige er at lære at kende forskel på magelighed og behov. Hvornår orker du ikke så godt at rejse dig og få trænet, selvom det er bedst for dig? Og hvornår trænger du reelt til hvile? Lær dig selv at kende, så du kan give dig selv det, du får mest ud af.

 

Dit bedste selvkærlighedstips?

For mig at se, afhænger vejen til selvkærlighed af de overbevisninger, vi har med os. Det er selvfølgelig individuelt. Nogen har godt af at lære at justere sine krav til sig selv, så de føler sig motiverede og ikke nedbrudte. Andre vil få mere overskud af at lære at sige til og fra. Andre igen vil få meget ud af at lære, at de ikke behøver at gøre noget for at fortjene kærlighed. Det handler altså om at rydde op i det, der står i vejen for lige præcis din selvkærlighed.

 

Hvad er din morgen- eller aftenrutine?

Først og fremmest vil jeg understrege, at jeg ofte tager temperaturen på mit liv og justerer mine rutiner, så de støtter mig bedst muligt. I perioder er mine trænings- og kost-rutiner strikse. For tiden har jeg givet lidt slip på mine gamle rutiner for at frigøre mig fra dem og mærke efter, hvad der vil fungere bedst for mig nu. Lige nu træner jeg, når jeg har lyst (det bliver til ca. 5 gange om ugen) og jeg spiser det, jeg føler for.

 

Hvad drømmer du om lige nu?

Jeg er meget handlekraftig, så mine drømme bliver som oftest omsat til virkelighed. I januar besluttede jeg at følge min drøm om at bo i rolige omgivelser på Koh Tao. Det er stadig drømmen, så her er jeg lidt endnu. En del af den drøm er også at bevare de gode og nære relationer, jeg har derhjemme, og også gerne at opbygge nye. Mine relationer er afgørende for, at alt andet er sjovt.

 

Hvad er et skridt, du kan tage, som vil bringe dig tættere på din drøm?

Jeg står jo midt i min drøm, så det vigtigste, jeg kan gøre lige nu, er at mærke efter og have modet til at ændre livsstil, hvis jeg ikke føler mig lykkelig.

 

Hvilken bog har haft en stor indflydelse på dig?

Det er uden tvivl Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål skrevet af Sofia Manning. Jeg læste den bog 3 gange på samme rejse til Sydamerika for flere år siden. Da jeg kom hjem, tog jeg coachuddannelsen og besluttede at starte min virksomhed op.

 

Hvad er en sætning, du husker på, når livet er svært?

Det er den betydning, jeg tillægger en situation, der gør mest ondt. Ikke situationen selv. Så jeg husker mig selv på, at smerten er, som den er. Og jeg prøver så at undgå at lade smerten påvirke resten af mit fokus negativt og dermed blive til en langvarig pine.

 

Hvad er tre ting, du er taknemmelig for lige nu?

1. Livet er fyldt med alle de muligheder, jeg ønsker mig.

2. De mennesker i mit liv, der støtter mig, ligegyldigt hvad jeg finder på af skøre ting.

3. Jeg har modet til at gøre det, der føles rigtigt for mig.


Tak fordi du ville svare på spørgsmålene og dele din viden!

 

Følg Kathrine her på hendes hjemmeside, Instagram og Youtube.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *