Andre siger

Om foredraget

“Jeg tror ikke på mirakler, men at du kom ud til vores gymnasium, og at det lige var i vores klasse, må jeg give mig til kende, at det var nok ét – du har virkelig formået at inspirere mig, og give mig mere tro på, at den hårde familiemæssige situation jeg står i, kan og vil ændre sig.”

Anonym elev

 

“Vi havde Ida ude på vores skole for at holde sit foredrag. Det er et meget personligt og lærerigt foredrag, der fik alle med. At fortælle andre mennesker, du ikke kender, om din historie kan være hårdt. Men Ida gjorde det super godt. Men samtidig med at fortælle om sit liv fik hun mine klassekammerater og jeg til at tænke over nogle ting, som jeg ikke selv har tænkt på før. Det er et utrolig godt foredrag, og jeg kan klart anbefale det, især til skoler og andre unge mennesker!”

Trine, elev på 10. Klasse Solrød

 

“Jeg synes, at det var et rigtig godt foredrag på Gentofte Hovedbibliotek! Ida kom virkelig i dybden med sin historie, og det gjorde det virkelig interessant. Som publikum synes jeg, at tiden gik alt for stærkt, idet oplægget var så spændende at høre på. Jeg var virkelig koncentreret om oplægget, og jeg havde lyst til at høre mere.”

Christoffer, studerende

untitled-design-kopi-4

 

“Alt i alt et super godt foredrag på 10. Klasse Solrød hvor der både blev snakket, kravlet og danset, og det sluttede da også af med at kæmpe bifald fra både lærere og elever, der alle var enige om, at det ikke var sidste gang, de havde overværet det og ville have Ida ud igen til efteråret. Og der må jeg være enig – det er helt klart ikke sidste gang, at vi får set denne søde og inspirerende pige på scenen!”

Sabrina, studerende

 

“Ida holdt et fantastisk foredrag på Ordrup Gymnasium! Ida er en supergod fortæller, og alle eleverne var fanget af Idas personlige historie, som alle kunne relatere sig til.  Foredraget åbnede op for mange kommentarer og spørgsmål, som Ida tog sig god tid til at besvare. Jeg kan varmt anbefale Idas foredrag!”

Birgit Fiig
Lærer og studievejleder på Ordrup Gymnasium

 

“Ida holdte foredrag på Gentofte Hovedbibliotek i november 2014. Der var 35 begejstrede tilhørere, både unge og forældre. Ida har en stor gennemslagskraft og taler direkte og ærligt om svære emner som skilsmisse, familierelationer og selvværd. Ida har den positive tilgang, at hun selv er kommet stærkere ud af en svær periode af sit liv. Mange af tilhørerne udtrykte, at de fik et stort udbytte af Idas fortælling, og hun formåede på fineste vis at besvare de udfordrende spørgsmål, der dukkede op undervejs. Jeg kan varmt anbefale Ida til skoler, gymnasier, foreninger og biblioteker, der gerne vil bryde tabuet om skilsmisser.”

Mette Keinicke, arrangementskoordinator på Gentofte Hovedbibliotek

 

“Ida fortalte levende og medrivende om det at leve i en familie, hvor mor og far pludselig skal skilles. Det gjode det nemmere for mig, da jeg hørte, hvordan skilsmissen var oplevet i andre familier. Det var rørende at se, at også store og voksne børn kan have det svært ved skilsmissen, men også bekræftende at Ida er kommet godt videre, som hun fortæller i sit foredrag.”

Søren, skilsmisseforældre

 

“Ida er en spændende og fangende person, hvis møde man sent glemmer! Jeg vil anbefale alle børn, unge, skilsmisseforældre og profesionelle at høre hende levende foredrag, hvor man for en stund må lade evidensbaseret tunge teorier træde tilbage for den nærværende, subjektive oplevelse af en krise.”

Peter, mistede sin far som barn

untitled-design-kopi-7

 

Om bogen Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!)

”Det har været en rejse at læse bogen – du formår at komme ud til de helt rette med gode værktøjer og redskaber. Jeg elsker den virkelig, og jeg vil aldrig helt kunne slippe den igen. Selvom det er en bog om noget så tabu som skilsmisse, efterlader den mig med en følelse af håb. Det er en meget indsigtsfuld og rørende bog, der har efterladt mig en klump i halsen, men også en mere optimistisk opfattelse af livet.”

Anonymt skilsmissebarn

 

“Hvis man tror, denne bog udelukkende handler om skilsmisse, kan man godt tro om igen!  Jeg slugte bogen på under et døgn, jeg læste den af to omgange – jeg blev nødt til at lægge den efter 90 sider, fordi virkeligheden trak i mig – og jeg har fældet tårer under læsningen mere end én gang!
Jeg tror på, at alle kan få noget ud af denne fantastiske bog, om de er skilsmissebarn eller ej. God læsning!”

Jonathan, skilsmissebarn

untitled-design-kopi-6

 

“Jeg blev skilsmissebarn, da jeg var meget lille (omkring 6 år) – ikke rigtig stor nok til at forstå, hvad der foregik, men stor nok til at forstå, at noget ikke var som det skulle være.
Jeg har nu, i en alder af 19 år, fundet ud af, at det ikke er for sent at blive hjulpet igennem krisen. Idas bog og fantastiske evne til at dele ud har hjulpet mig med at håndtere en krise, jeg aldrig var kommet ordentligt igennem.
Bogen kan også hjælpe dig!”

Marie, skilsmissebarn

untitled-design-kopi-8

 

“Idas bog er fangende – og til tider grænseoverskridende – fordi hun hele bogen igennem inviterer til at kigge indad. Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!) var en stor inspiration for mig, og selvom mine forældre blev skilt, da jeg var 4 år, har jeg stadig haft stor brug af bogen, da den handler om så meget mere end sine forældres skilsmisse. Bogen er en hjælp for alle i krise, derfor vil jeg anbefale den til børn samt unge – skilsmissebørn eller ej.
Idas bog var en kæmpe hjælp for mig – ligesom den vil være for dig.”

Alexander, skilsmissebarn

untitled-design

 

“Det har været en stor, stor fornøjelse at læse din bog! Synes virkelig, det er en fantastisk bog, som jeg tror, der kommer til at hjælpe mange – selv for mig der ikke har oplevet en skilsmisse udover hos mine venner, gav det mig nogle redskaber og et stort indblik i, hvordan det har været for dig og andre skilsmissebørn. Stort knus og en STOR anerkendelse til din bog og din historie!”

Nicolai, studerende på HF

untitled-design-kopi-5

 

“Du skal have stor tak for dele dine tanker, erfaringer og oplevelser i bogen – min datter har haft stor glæde af den, og bogen har gjort det lettere for hende at komme igennem krisen. Du får mine varmeste anbefalinger!”

Anonym skilsmisseforældre

 

“En rigtig let tilgængelig læst bog, som meget autentisk skildrer den udvikling du gennemgik, da dine forældre blev skilt. Din måde at beskrive det på, er meget åbent og jeg er sikker på at mange børn vil opleve dem selv igennem dig. Og at de ikke er ene om at have det, som du havde det. Det er rigtigt fint med de små bokse, det giver en rød tråd igennem bogen. Det er en super måde, at stille skarpt på det, der kan være ekstra svært eller i spil. Jeg vil varmt anbefale den til andre og håber, at min datter en dag selv vil læse den.”

Jette, skilsmisseforældre og coach

untitled-design-6

 

“Din bog indeholder så mange ting! Jeg blev både ramt af inspiration, tårer, gode råd samt en masse glæde. Den sætter virkelig gang i nogle gode tanker og arbejde med de lidt dårligere – skilsmissebarn eller ej.
Som barn drømte jeg faktisk ofte om, at mine forældre skulle skilles. Det var frygteligt. Så at skulle opleve det i virkeligheden, må være uendelig mange gange værre.
I forhold til mine elever har din bog helt klart givet mig et indblik i, at alle børn reagerer forskelligt. Derfor bliver jeg nød til at møde og hjælpe hvert barn forskelligt – altså på deres præmis. Jeg skal helt sikkert også understrege over for dem, at det er okay, at de er kede af det – og jeg er der!
Som sagt er jeg stadig studerende, men din bog vil helt sikkert blive taget i brug op til mange gange endnu, når jeg skal ud og arbejde i folkeskolen.
Tusind tak for at fortælle din historie!”

Mette, lærerstuderende

 

“Idas fortælling har min allerstørste anbefaling til dig, dine forældre eller pårørende, der har oplevet en skilsmisse eller en krise på tæt hånd! Som lærerstuderende er jeg blevet inspireret til at benytte mig af Idas historie samt redskaberne fra hendes bog i undervisningen – de har med garanti virkning, og du vil ikke fortryde at læse hendes bogen. Du finder gaven!”

Andreas, lærerstuderende

untitled-design-kopi

 

Om coachingsessionerne

“Jeg havde mundtlige eksamener lidt efter coachingen, og det er noget, der normalt får mig til at gå helt i panik. Men denne gang var det ikke så slemt som før. Mit selvværd er blevet meget bedre efter vores coachingsession, og jeg brugte virkelig de ting, vi snakkede om, og det gjorde det hele lettere.
Så TUSIND tak – det har betydet virkelig meget for mig.”

Anna, efterskoleelev

untitled-design-kopi-2

 

“Efter mine samtaler med Ida har jeg fået sat nogle ting i perspektiv og har fået mere klarhed omkring de problemer, jeg kæmper med. Ida var god til at spørge ind til de problemstillinger, jeg fortalte om, og hun fik mig til at tage stilling til, hvorfor jeg frygtede nogle af de situationer, jeg fortalte om. Det gjorde, at problemerne blev mere konkrete og nemmere at arbejde videre med.”

Katrine, gymnasieelev

 

“Min coachingsession hos Ida gav mig et konkret overblik over en stor beslutning og hjalp mig til at blive afklaret omkring et valg, jeg skulle træffe.”

Sophie, studerende på CBS

untitled-design-kopi-3