Coaching

Fra 🧠 til ❤️

 

Kender du det, at:

🧠 du vil SÅ gerne regne ud, hvad der er det mest praktiske, fornuftige eller mest sikre valg?

🧠 du håber, at du har kontrol over din fremtid?
(selvom du inderst inde godt ved, at vi ikke har kontrol over noget som helst)

🧠 du samtidig er bange for, at hvis du slipper kontrollen over dit liv, så går det hele galt?

🧠 du frygter at vælge den “forkerte” vej i livet?

🧠 du keeeeeder dig, men du vil ikke rigtig indrømme det overfor dig selv?

🧠 du er træt. træt. Du føler, at du burde have mere energi – især fordi du gør alle de rigtige ting?
(dyrker motion, spiser sundt, mediterer, osv..)

🧠 du aldrig helt er glad, og når du så endelig føler dig glad, forsvinder glæden hurtigt igen?

🧠 du er bange for ikke at opfylde dine omgivelser forventninger – og måske mest af alt dine egne forventninger?

❤️ du drømmer om mere glæde, sjov og energi i dit liv?


Min egen vej fra 🧠 til at følge mit ❤️

Jeg kunne svare ja til dem alle i sommeren 2017. Det er også derfor, jeg har skabt dette coachingforløb – for jeg ved, hvor nederen (vi kan også kalde det træls) det er at have det sådan. Jeg følte mig som en dårlig kæreste, veninde, søster, datter og kollega. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad – for det “burde” jeg jo! Jeg havde jo det hele – en forstående kæreste, nogle støttende veninder, en sød familie, det godt betalte job, en skøn lejlighed – hvorfor var jeg ikke mere glad?! Det var jeg ikke, fordi jeg levede et liv fra mit hoved.

De fleste af os lever fra vores hoved. Hvorfor? Fordi det er det, vi har lært. De færreste af os har lært at følge vores hjerte, at stole på vores intuition. Samfundet sætter stor pris på det logiske, men det, dit hjerte eller din intuition fortæller dig, er ikke altid logisk. Det er ikke altid, det giver mening for andre end dig selv.

Til gengæld er dit hoved er rigtig god til at fortælle dig, hvad der er fornuftigt, praktisk, sikkert (og blablabla, har jeg næsten lyst til at skrive), men hvis ikke det er det, der gør dig glad, hvad nytter det så?

Det gjorde i hvert fald ikke mig glad. Faktisk gjorde det mig enormt træt og trist.

Hjertets vej er ikke altid lige, sikker eller praktisk – det er den faktisk sjældent. Men det giver mig glæde og energi til livet – i modsætning til når jeg ikke lytter til mit hjerte, hvor jeg får det skidt. Jeg føler mig lykkelig, når jeg har tillid til, at mit hjerte fortæller mig det, jeg har brug for – og vælger at følge det, selv når det er svært eller ikke giver logisk mening.

Det betyder ikke, at jeg ikke støder på udfordringer (det gør jeg bestemt stadig!) – men når jeg møder dem, stoler jeg på, at hvis jeg lytter til mit hjerte, vil det fortælle mig, hvad jeg skal gøre (eller lade være med at gøre).


Forløbet er for dig, der:

❤️ længes at have mere energi, glæde og sjov i dit liv.

❤️ drømmer om at stole så meget på dig selv, at de andres meninger om dig bliver ligegyldige.

❤️ kan mærke modet vokse inden i (måske er det bare et lille frø lige nu) – modet om at gå efter dine drømme og skabe et liv, der gør dig lykkelig.

❤️ er parat til at slippe kontrollen over dit liv og stole på, at du har tillid nok i dig selv og til livet.

❤️ er villig til at tage ansvar for hele dit liv – både det gode og det mindre gode.

❤️ er klar til at leve et liv fra hjertet (hell yeah!)


Er du klar? ❤️

For mig tog det virkelig (!) noget mod og tillid at lytte til mit hjerte og følge det. Ja, der skulle faktisk en stress-sygemelding til, før at jeg tog det alvorligt. Nu tænker jeg: “Sh*t.. Skulle du virkelig have din læge til at melde dig syg, før du tog det alvorligt??”

Langvarig stress eller kronisk træthed kan være kroppens måde at fortælle dig på, at du har glemt at lytte til dit hjerte. Måske i måneder, måske i år. Du har måske glemt at lytte til dine følelser, dine længsler. Og nej, det er ikke nemt. Dette coachingforløb er ikke et quick-fix – det er en start!

Det er skræmmende, vil jeg godt indrømme (jeg synes stadig, det kan være skræmmende at følge mit hjerte). For når du følger dit hjerte, er der ikke nogen garantier, og du kan ikke altid se det næste skridt. Men jeg tror inderligt på, at når vi vælger at følge vores hjerte, støtter Universet os – og tror du ikke på Universet, så se Universet som en energi. En energi der kan mærke, at du skifter energi – fra 🧠-menneske til ❤️-menneske.


Lige tiltrækker lige

De fysiske love siger, at “lige tiltrækker lige” – når du lytter til dit hjerte og følger dets ønsker (også selvom de ikke altid giver logisk mening), vil energien støtte dit ønske. Når du derimod lever fra dit hoved, er du tit styret af frygt – det er jeg i hvert fald – og hvad tiltrækker du så? Mere frygt eller præcis den situation du frygtede.

Hvis du har hørt om Law of Attraction (eller Law of Vibration), så er det dét, jeg snakker om. Vi kommer ikke til at gå i dybden med dette i coachingforløb – medmindre du har lyst, så kommer vi til at snakke en masse om det! – men det er vigtigt for at vide, at det du sender ud – dine tanker, følelser og handlinger – er det, du får tilbage. Og handler du ud fra hjertet i tillid og kærlighed, er det også det, du vil få igen.


Hvad får du ud af coachingforløbet:

❤️ du lærer at lytte til din krop og dit hjerte.

❤️ du finder ud af, hvad du egentlig længes efter og har brug for.

❤️ du bliver klar over, hvornår det er dit ego (dit hoved), og hvornår det er dit hjerte, der længes efter noget – og hvorfor det er så vigtigt at kunne kende forskel på de to.

❤️ du får metoder til at opfylde dine drømme og ønsker fra hjertet.


 

“Min coachingsession hos Ida gav mig et konkret overblik over en stor beslutning og hjalp mig til at blive afklaret omkring et valg, jeg skulle træffe.”

Sophie, studerende på CBS

untitled-design-kopi-3

 


Gennem 3 samtaler á 1-1,5 time vil du komme igennem de 3 trin:

 

❤️ Trin 1

I denne samtale har vi fokus på at komme ned i kroppen.

Hvad vil det sige at komme ned i kroppen?

Hvordan får du bedst kontakt med din krop – og dit hjerte?

Mange af os er “hovedmennesker” – jeg har selv været der big time og falder stadig i tit – og derfor kan det være en kæmpe udfordring at tage kontakt til din krop og dit hjerte. Vi taler derfor også om, de forhindringer der kunne være, og hvad du har brug for at gøre, når de opstår.

Når vi er færdige med denne samtale, er du i stand til at lære din krop og dit hjerte bedre at kende og vide, hvad du har brug for for at tage kontakt til dem.

 

❤️ Trin 2

Nu har du haft nogle dage eller uger til at lære, hvordan du bedst kommer ned i kroppen. Måske er det ved meditation, lange gå ture, yoga, stilhed, ligge og kigge op på himlen eller noget helt andet. Du har øvet dig på det, så du ved, hvordan din krop egentlig har det.

Vi har snakker om, hvordan du mærker forskel på “ego-ønsker” og “hjerte-ønsker”. Kommer ønsket fra et sted om, at det ville være “praktisk”, “fornuftigt” eller du ville få mest anerkendelse? Eller kommer det fordi, det er det, du virkelig længsel efter?

Du lærer at se forskellen på de to slags ønsker, og herefter arbejder vi videre med et specifikt hjerte-ønske – som du selvfølgelig helt selv vælger med fokus på dit hjerte.

 

❤️ Trin 3

Nu har du haft nogle dage eller uger til at summe over dit hjerte-ønske, snakker vi sammen igen. Føles det stadig rigtigt? Er det stadig det, du længes efter?

Hvis svaret er JA, så arbejder vi videre med det. Og hvis ikke, snakker vi om, hvad du så længes efter. Du bliver efter nogle spørgsmål fra mig helt specifik omkring dit ønske – hvordan ser det ud, hvordan føles det, hvad vil der ske i dit liv, når ønsket bliver opfyldt?

Vi skal også lægge en plan for at opfylde dit ønske – hvad skal der til for at opfylde dit ønske?

Måske er der ting, du skal gøre, og måske er der ting, du skal stoppe med at gøre.

Når vi afslutter samtalen, har du en skudsikker plan til at nå dit hjerte-ønske og skulle du have spørgsmål eller blive i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive til mig.

Da dette er vores sidste samtale, foregår resten af forløbet via mail. Får du lyst til at snakke sammen igen, kan du købe en opfølgende samtale, hvor vi snakker om, hvordan det er gået, og hvad du har brug for.

 

OBS! Du kan også vælge, at der ikke skal være en bestemt form på de 3 sessioner. Det er helt op til dig og dit ❤️


❤️ Mit højeste ønske er, at du tør at leve et liv fra dit hjerte ❤️


 

“Jeg havde mundtlige eksamener lidt efter coachingen, og det er noget, der normalt får mig til at gå helt i panik. Men denne gang var det ikke så slemt som før. Mit selvværd er blevet meget bedre efter vores coachingsession, og jeg brugte virkelig de ting, vi snakkede om, og det gjorde det hele lettere.
Så TUSIND tak – det har betydet virkelig meget for mig.”

Anna, gymnasieelev

untitled-design-kopi-2

 


Din investering 💸

3 x samtale á 1-1,5 times varighed over Skype –  1499 kr

Du kan vælge efterfølgende at få en opfølgende samtale, hvor vi får en snak om, hvad du har brug for for at fortsætte dit arbejde med at skabe et liv fra hjertet. En opfølgende samtale koster 399 kr for en time.


Mærk efter – er forløbet noget for dig? ❤️

Før i tiden tilbød jeg en 20 minutters samtale, så du (og jeg) kan mærke, om energien mellem os er helt rigtigt. Men da jeg har et fuldtidsstudie og en baby i mavsen, er det derfor dit ansvar at mærke efter – føles forløbet rigtigt?

Du er altid velkommen til at sende en mail en mail til mig for at høre mere, men lige pt tilbyder jeg ikke en 20 minutters samtale før forløbet.

Jeg stoler på, at du kan mærke, om det er rigtigt for dig eller ej.


Du har allerede besluttet dig – hvad gør du så nu?

Send mig en mail hvor du skriver Jeg vil leve et liv fra mit hjerte i emnefeltet, når du har besluttet dig. Så aftaler vi alt det praktiske, så du hurtigst muligt kan komme i gang med forløbet.


Hvad er coaching? Er det ligesom at være hos en psykolog?

Nej, coaching er ikke terapi.

I en coachingsamtale vil vi fokusere på nuet og fremtiden. Vi kigger sammen på dine muligheder for at skabe et liv, du elsker – et liv fra hjertet.

Samtalen er en fortrolig (alt, hvad du siger, bliver mellem os) og professionel samtale på cirka 1,5 time, hvor jeg primært lytter og stiller dig spørgsmål. Min overbevisning er, at du har alle svarene i dig, og de rigtige spørgsmål kan hjælpe dig til at finde svarene. Det er min rolle at stille dig udfordrende spørgsmål, og jo mere åben, du er overfor processen, des større personligt udbytte vil du få.

Jeg har selv fået stor udbytte af coaching, hvor jeg har fået modet til at stå ved, hvem jeg er, og hvad jeg vil med mit liv.

OBS! Selvom jeg har en coachinguddannelse med i baggagen, vil jeg ikke køre efter en bestemt metode, men i stedet mærke hvor du er, og hvad du har brug for. Du kan ikke puttes ned i en kasse, og derfor respekterer jeg, at selvom vi måske er nået til trin 2, at vi snakker om lige præcis det, du har brug for – i stedet for at følge en bestemt rækkefølge.


Hvad nu hvis du fortryder dit forløb, når du har betalt?

Det er helt i orden. Hvis du mærker, at energien eller tiden ikke er der alligevel, er der no hard feeling. Bare dejligt at du lytter til dig selv 🙂

Fortryder du dit køb, kan du få alle dine penge tilbage helt indtil 3 dage før første session. Efter dette forsvinder fortrydelsesretten – men du kan altid vælge at skubbe dit forløb, hvis det er fordi, du er inde i en travl periode.

Dog skal du huske på, at jeg går på barsel, og derfor ikke kan garantere, at jeg kan i den periode, det passer dig bedst.


Hvordan foregår coachingsessionerne?

Samtalerne foregår på Skype, hvor du sidder derhjemme og kan slappe helt af. Du skal altså ikke tænke på at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, blot læne dig tilbage og slappe af.

Det er så vigtigt, at du ved, at du ikke skal gøre eller være noget, når vi snakker sammen. Du skal blot møde op og være dig selv ❤️

Det betyder også, at selvom du er fra Fyn eller Jylland, kan du sagtens få coaching hos mig- YA!


Hvad hvis du bliver syg den dag, vi har en coachingsession?

Det kan jo ske, og selvfølgelig er der mulighed for, at vi rykker samtalen.

Bare husk, at afbud meldes seneste 24 timer før sessioner starter på SMS eller mail – ved for sen aflysning eller udeblivelse erstattes samtalen ikke.

Og HEY

– husk at grine af dig selv minimum en gang om dagen.

Hjertet tager ikke tingene så alvorligt 😉