en holistisk livsstilsblog

Om Ida og kontaktHej og velkommen til!

Mit navn er Ida, og jeg har siden 2013 blogget på www.idablom.dk (dengang www.fuckingforvirret.dk), holdt foredrag og workshops og skrevet bøger.

 

Jeg har altid været nysgerrig på livet – faktisk siden jeg var helt lille.

Hvad er livet egentlig for noget?

Hvordan får vi det ud af livet, som vi gerne vil, mens vi er her?

Det har altid været to store spørgsmål, jeg har tænkt meget over.

 

I 2012 blev jeg skilsmissebarn, og det satte for alvor gang i processen. Jeg tog på Camp True North (hvor jeg nu er teamleder på fjerde år) og lærte en masse redskaber til at finde ud af, hvem jeg egentlig var, og hvad jeg ville med mit liv. Min (indre) rejse fortsatte, da jeg kom hjem, og jeg valgte at sige farvel til det kendte – min daværende kæreste, lejlighed og studie – for at springe ud i et eventyr, jeg længe havde tænkt på – at tage to måneder til Hawaii.

Det var to måneder fyldt med fest og farver, men det var også to måneder fyldt med refleksion og glæde. Jeg-har-sommerfugle-i-maven-glæde – dén følelse. Da jeg kom hjem, kom alt det jeg havde brug for til mig – et fedt job og en dejlig lejlighed. Jeg er sikker på, at min indre glæde og ro tiltrak lige præcis det, jeg havde brug for.

Min rejse mod at finde ud af, hvem jeg var, og hvad jeg ville med mit liv fortsatte. I 2015 blev jeg certificeret life coach ved Manning Inspire, og det blev startskuddet til at starte min egen coachingvirksomhed. Jeg elsker at coache unge kvinder – og jeg elsker at se, hvor stor en forskel det gør i deres liv.

 

De sidste par år har min rejse handlet om at skabe en holistisk livsstil og et liv fra hjertet. Det er også det, du vil kunne mærke her. Mit coachingforløb handler netop om at skabe et liv fra hjertet (i stedet for dit hoved), fordi det er det, der i sidste ende gør os lykkelige – #intentionsfromtheheart.

 

Min holistiske livsstil er ikke en opskrift til dig om, hvordan du skal leve dit liv (tværtimod!) – min vision er, at du bliver inspireret af det, jeg deler, og tager det med dig, som du kan bruge – og lader resten være.

 

Det er netop det, en holistisk livsstil handler om for mig: at blive inspireret af hvad andre gør og bruge det, der virker for mig.


Random facts

Jeg er vædder – modig, hjælpsom og utålmodig.

Halloumi er min favoritost, nam.

Helsebutikker og boghandlere er mine yndlingsbutikker.

Jeg blev forlovet i Barcelona i september 2016.

Mit første ord var “booooooooold”.

Jeg spiser primært plantebaseret.

Jeg græder til videoer, hvor militærmænd kommer hjem til deres hunde.

På Hawaii sprang jeg ud fra en elleve meter høj klippe.

Jeg har både læst sygepleje og molekylærbiologi – dog har jeg ikke afsluttet nogle af dem.

Jeg tror på Universet, at det altid støtter os.


Professionel bio

Teamleder hos Camp True North, 2013 – nu

Eget firma, Ida Blom, 2013 – nu

Life coach ved Manning Inspire, certificeret i marts 2015

Underviser hos Projekt S, 2017 – nu

Ergoterapeut-studerende på PH Metropol, 2017 – nu


Coaching (lukket for klienter pt)

Du skal være velkommen til at blive coachet af mig, hvis du er klar til at leve et liv fra hjertet. Du kan læse meget mere her (link kommer snarest!), om hvad coaching er, hvordan det foregår og pris.


Kontakt mig

Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du sende mig en mail på ida@idablom.dk.