en holistisk livsstilsblog

Om Ida og kontakt

ida blom coach skilsmissebørn skilsmisse skilsmisseforældre unge sorg

Hej og velkommen til! Mit navn er Ida, og jeg bor i København med min forlovede.

 

Det startede i 2013..

Jeg har siden 2013 haft lyst til at inspirere og motivere andre til at leve et mere holistisk liv.  Dengang handlede det primært om at inspirere andre til at leve et mere autentisk og ærligt liv ved at anerkende de følelser og tanker, de måtte have og stå ved, hvem de var. Det hele startede faktisk med at hjælpe skilsmissebørn- og unge med at komme igennem den sorg, mange har, når deres forældre går fra hinanden. Det førte til en masse foredrag, tre bøger og en coachinguddannelse, som jeg afsluttede i 2015.

 

I dag er det lidt anderledes

I dag er fokus lidt anderledes og mere holistisk – at vi er hele mennesker, der nogle gange har brug for drikke en grøn smoothie til morgenmad og andre gange er den kolde pizza fra i går, der vinder. Eller at vi nogle dage har brug for at ligge på sofaen og se Netflix (i seks timer), hvor vi andre dage har brug for at meditere, dyrke yoga og skrive taknemmelighedsdagbog.

Ligesom Rachel Brathen aka YogaGirl siger:

 

“Balance is key. In everything you do. Dance all night long and practice yoga the next day. Drink wine but don’t forget your green juice. Eat chocolate when your heart wants it and kale salad when your body needs it. Wear high heels on Saturday and walk barefoot on Sunday. Go shopping at the mall and then sit down and meditate in your bedroom. Live high and low. Move and stay still. Embrace all sides of who you are and live your authentic truth! Be brave and bold and spontaneous and loud and let that complement your abilities to find silence and patience and modesty and peace. Aim for balance. Make your own rules and don’t let anybody tell you how to live according to theirs.”

 

Jeg tror ikke, at der er én rigtig måde at leve på, der passer til alle mennesker. Og jeg tror heller ikke på, at du og jeg bliver lykkelig af at gøre præcis det samme hver eneste dag.

Det er det, en holistisk livsstil handler om for mig – at stille mig selv spørgsmålet:

 

“Hvad er det mest kærlige valg, jeg kan træffe for mig selv lige nu?”

 

At stille dig selv dette spørgsmål og gøre det, du virkelig har brug for – i stedet for at gøre det, du “burde” gøre eller det, der bliver forventet af dig (som du egentlig ikke har lyst til.)

Bloggen handler derfor om meget mere end grønne smoothies og yoga – du kommer også til at læse om emner som spiritualitet, personlig udvikling, relationer og arbejdsliv/studieliv, kærlighed, bæredygtighed og holistisk skønhed.

 

Det handler om at inspirere dig

Mit mål er at inspirere dig, dele holistiske tips med dig og få dig til at reflektere over, hvordan du kan leve det liv, som du netop drømmer om.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med – og at du tager det, du finder interessant med dig.

 

Kontakt mig

Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du sende mig en mail på ida@idablom.dk.

 

PS.

Du skal være velkommen til at blive coachet af mig, hvis du er klar til at leve et liv fra hjertet. Du kan læse meget mere her (link kommer snarest!), om hvad coaching er, hvordan det foregår og pris.